TERMENI SI CONDITII

Urmatorii termeni constituie conditiile sub care societatile din cadrul Grupului REINVENT isi desfasora activitatea:

Consultanta pentru infiintarea unei societati (sau inregistrarea unei mentiuni) este GRATUITA in limita a 30 de minute (inclusiv preluarea datelor). Pentru depasirea acestui interval se percepe un onorariu de 100 RON.

Grupul de firme REINVENT presteaza servicii doar catre persoane juridice romane sau straine (existente sau in curs de constituire).

Termenul de eliberare a certificatului de inregistrare si, dupa caz, a certificatului de inscriere de mentiuni este de 5-7 zile, calculat de la data la care dosarul contine toate documentele necesare – ziua in care se completeaza dosarul cu ultimele documente si ziua in care se ridica actele nu se iau in calcul.

Depunerea la Registrul Comertului a unui dosar incomplet (de constituire sau de inregistrare a mentiunii) poate atrage intarzieri de pana la 5 saptamani in eliberarea actelor, calculate din momentul depunerii dosarului complet.

Eventualele modificari legislative pot duce la intarzieri de pana la 5 saptamani, sau chiar pe durata nedeterminata.

Beneficiarul serviciilor are obligatia de a verifica actele ce urmeaza a fi semnate (in special datele de identificare) si sa semnaleze eventualele modificari.

Contravaloarea taxelor, inclusiv a onorariului, se achita la inceputul demararii procedurii de constituire sau de inregistrare a mentiunii.

Contravaloarea taxelor si a onorariului se achita cel mai tarziu in termen de 1 zi din momentul in care beneficarul a fost anuntat (telefonic), independent de definitivarea dosarului; depasirea termenului atrage penalizari de 10 RON/zi.

Beneficiarul va fi anuntat imediat ce actele societatii au fost ridicate, insa acesta are obligatia de a se interesa (telefonic) de stadiul dosarului.

In situatia in care beneficiarul serviciilor solicitate renunta la finalizarea acestora (indiferent de moment si/sau motiv), REINVENT are dreptul sa recupereze toate cheltuielile efectuate in numele clientului, inclusiv contravaloarea timpului alocat.

Gazduirea sediului social al firmei NU inseamna inchirierea spatiului pentru activitati de birouri!

Returnarea onorariului se poate face doar in situatia in care exista o culpa exclusiva a Prestatorului pentru nerealizarea unui serviciu platit. In acest ultim caz, returarea se va realiza dupa analizarea circumstantelor care au determinat un rezultat negativ, si dupa obtinerea aprobarilor necesare, durata medie fiind de 30 de zile lucratoare. 

In cazul prelungirii sediilor sociale, Prestatorul nu-si asuma obligatia de a notifica Beneficiarul cu privire la momentul expirarii, desi in principiu, in functie de logistica de care dispune, va lua masuri in acest sens, dar in sensul exercitarii unui drept, nu al unei obligatii. 

Preturile afisate au deja discount aplicat!

Ofertele nu se cumuleaza intre ele.

Lista tarifelor pentru serviciile de inregistrare mentiuni la ONRC: Click aici.

Prezentii termeni constituie conditia esentiala pentru prestarea cu operativitate a serviciilor catre toti partenerii.