Servicii de negociere: Recuperari creante

recuperare creante Reinvent Consulting

Mai ales in aceasta perioada, in care blocajul economic a atins un nivel alarmant, iar contextul politico-economico-social general este extrem de nesigur si nu se anunta deloc bun pentru urmatorii 2 ani, creantele comerciale reprezinta resurse financiare deosebit de importante! Sunt aur curat, insa unul incert.

Negocierile in vederea recuperarii lor constituie piatra de incercare pentru manageri, pentru contabili, pentru juristi, avocati si executori.

Experienta ne-a aratat ca obtinem succese in cateva ore acolo unde altii s-au chinuit luni. Iar ca sa va convingeti, exista o singura modalitate si nu aveti nimic de pierdut. Daca aveti de recuperat creante comerciale mai mari de 25.000 RON, va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos.

Serviciul este valabil pentru societati comerciale mici, medii si mari, indiferent daca este vorba despre facturi fiscale, file CEC, bilete la ordin etc. Onorariul se va calcula in functie de valoarea datoriei, se va negocia si va fi perceput numai in cazul succesului.

Recuperari creante 

Cadru legal in domeniul recuperarilor de creante:

Etape recuperari creante

Modalitati de actiune: contract de mandat, cesiune de creanta. Se va analiza cazul pe care il prezentati, precum si situatia debitorului, iar varianta de recuperare va fi hotarata de comun acord.

Procedura va presupune participarea a doi manageri cu experienta serioasa de afaceri, a doi experti contabili si a doi avocati, toti facand parte din echipa Reinvent Consulting si avand relatii sudate si o importanta experienta comuna. Etapele parcurse sunt doua la numar:

  • contactarea/notificarea debitorului si purtarea unor discutii prealabile cu privire la necesitatea platii creantei si temeiul pe care se fundamenteaza aceasta, la modalitatile in care se vor realiza platile debitelor si a penalitatilor aferente si la modul in care se va monitoriza intregul proces.
  • inceperea procedurii judiciare (in cazul in care situatia nu se va rezolva pe parcursul primei etape).

 

Asiguram serviciul de preluare a documentelor.

Pentru programarea unei intalniri/ discutii, puteti contacta unul dintre consultantii nostri la numarul 021.318.69.60.

 

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

  • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
  • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
  • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

oferta contabilitate firma Reinvent Consulting

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online