Operatiuni speciale strategie firma

Dupa cum bine v-ati dat seama, Reinvent Consulting este o marca definita tocmai prin ideea de re-inventare, de inovare.

Folosind expertiza noastra, precum si un sistem probat de piata atat la nivel national cat si international, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu doua solutii strategice, denumite de catre noi - tocmai pentru a sublinia calitatile amintite mai devreme - operatiuni speciale:

 • Pachetul Recovery - solutie unica si eficace in recuperarea creantelor, posibila prin co-garantie si creditare.
 • Pachetul Overcomed Difficulty - solutie care contribuie la restabilirea cash flow-ului si la depasirea blocajului financiar.

Asiguram serviciul de preluare a documentelor.

 

operatiuni speciale, strategie firma, recuperare creante, Reinvent Consulting

 

Operatiuni speciale - Pachetul Recovery

Aveti debitori?
Compania noastra reinventeaza modul in care va puteti recupera creantele de la diversi datornici.

Indiferent de vechimea soldului restant, nu trebuie sa uitati ca parteneriatul initial a avut drept scop o relatie win-win. Debitorul de acum al dumneavoastra a fost initial un colaborator impreuna cu care doreati sa realizati un profit. De cele mai multe ori, el are intentia sa restituie creanta insa, datorita circumstantelor in care se afla si probabil si contextului economic actual, nu are solutia necesara. Chiar daca acum va gasiti pe punctul de a transforma iremediabil relatia, cu un deznodamant in care ambele parti pierd, va asiguram ca nu este nevoie si nici nu este indicat sa faceti asa ceva si ca exista solutii perfect valide!

Compania noastra va sprijini debitorul prin asumarea calitatii de co-garant alaturi de acesta. O idee unica pe piata din Romania, cu rezultate mult mai rapide si mai sigure decat urmarirea in instanta.

Pe langa acest avantaj al rapiditatii fata de varianta derulata prin instanta, aveti si alte beneficii extraordinare:

 • va recuperati in intregime soldul restant;
 • continuati activitatea comerciala impreuna, in urma careia veti realiza profit.

 

Asumarea de catre compania noastra a calitatii de co-garant se poate realiza pentru maxim 75% din suma datorata. Conditiile de prestare a serviciilor pentru debitor:

 • trebuie sa aiba minim un exercitiu financiar incheiat integral;
 • trebuie sa aiba o cifra de afaceri de minim 100.000 Euro/ an;
 • la data contractarii, trebuie sa desfasoare activitate comerciala si sa nu inregistreze o depreciere lunara cu mai mult de 27% fata de media exercitiului financiar precedent;
 • sa nu inregistreze in ultimul an calendaristic modificari in structura actionariatului si de management ale societatii;
 • debitul restant trebuie sa fie mai mare de 10.000 Euro;

 

Se accepta cazul in care debitorul se afla in starea premergatoare insolventei, iar intentia sa trebuie sa fie cea de reorganizare, urmand ca proiectul de reorganizare sa fie intocmit si garantat de catre una dintre companiile din Grupul Reinvent.

Onorarii Descriere serviciu
3150 EUR (debit 15.000 EUR) Pentru un cost de 3.150 EURO, Reinvent finanteaza debitorul dumneavoastra cu suma de 15.000 EURO, ce urmeaza sa intre in contul dumneavoastra intr-un termen de 6-9 luni, in functie de rulajul partenerului dumneavoastra, precum si de specificul activitatii sale.
6150 EUR (debit 30.000 EUR) Pentru un cost de 6.150 EURO, Reinvent finanteaza debitorul dumneavoastra cu suma de 30.000 EURO, ce urmeaza sa intre in contul dumneavoastra intr-un termen de cca 9 luni - in functie de rulajul partenerului dumneavoastra, precum si de specificul activitatii sale.
9000 EURO (debit: 45.000 EUR) Pentru un cost de 9.000 EURO, Reinvent finanteaza debitorul dumneavoastra cu suma de 45.000 EURO, ce urmeaza sa intre in contul dumneavoastra intr-un termen de cca 9 luni - in functie de rulajul partenerului dumneavoastra, precum si de specificul activitatii sale.

Veti putea apela la serviciile sub marca Reinvent Consulting, fie ca sunteti creditor, fie ca sunteti debitor! Daca sunteti chiar creditorul, asteptam sa ne oferiti cateva detalii preliminare si sa ne lasati numarul de contact pentru a fixa o intalnire in care sa ne expuneti situatia. Folositi formularul de mai jos!

Daca sunteti debitor, asteptam sa ne contactati folosind acelasi formular si sa ne lasati numarul pentru a putea purta o discutie preliminara si pentru a stabili ce documente sunt necesare in analiza. Veti fi contactat. Pachetul RECOVERY transforma creantele din griji in profit!

 

Operatiuni speciale - Overcomed Difficulty

Duceti lipsa de lichiditati?

Creditorii va preseaza pentru recuperarea creantelor, nu aveti bani pentru achitarea furnizorilor, angajatii sunt nemultumiti de intarzierea salariilor, drept urmare fluxul de activitate este pe cale sa se intrerupa si nu mai puteti servi nici macar putinii clienti care va trec pragul. Mai exista scapare cand cash flow-ul tinde spre zero?

Uimitor poate, da!
Situatia poate fi depasita si solutia poarta marca Reinvent Consulting!

Putem actiona atat in relatia cu creditorii, in cea cu furnizorii, precum si in cea cu clientii, pentru a debloca situatia dumneavoastra. Asumarea de catre compania noastra a calitatii de co-garant se poate realiza pentru maxim 75% din suma datorata. Fluxul dumneavoastra de lichiditati se va restabili la nivele care sa va permita functionarea in limite normale.

Onorarii pachete Overcomed Difficulty:

Onorarii Descriere serviciu
3150 EUR Actiune pe una dintre cele trei directii: creditori, furnizori, clienti.
6150 EUR Actiune pe doua dintre cele trei directii: creditori, furnizori, clienti.
9000 EUR Actiune pe trei directii: creditori, furnizori, clienti.

 

Aveti sansa sa va salvati afacerea si sa o reasezati pe un fagas profitabil. Contactati-ne folosind formularul de mai jos! Veti fi sunat pentru a fixa intalnirea.

Pe baza analizei situatiei veti primi cea mai buna solutie posibila.

Asiguram serviciul de preluare a documentelor.

 

 

 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting

oferta contabilitate firma Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online