Servicii de consultanta: Negocierea cu creditorii

Societatea comerciala A are datorii catre societatile comerciale B si C. In acelasi timp, societatea A are de primit sume importante de la societatea D.

Fiecare dintre societatile B, C si D se gaseste in situatii asemanatoare. Cazul este ipotetic, insa deosebit de intalnit in practica. In contextul economic prezent, banii lichizi au devenit resursa esentiala.

Agenti economici de toate marimile intra in dificultate din cauza lipsei de lichiditati, chiar daca stau bine la capitolul cifre. Blocajul economic tinde sa devina o problema mai grava decat scaderea vanzarilor, scaderea bugetelor, nivelul de indatorare, prabusirea preturilor, scaderea productiei, somajul etc.

 

solutii strategice, negociere cu creditorii, Reinvent Consulting

Servicii strategice: Negocierea cu creditorii

Adunam experienta celor 18 ani de activitate in mediul de afaceri romanesc si o folosim atat pentru companiile grupului nostru, cat si pentru companiile-client.

Pregatire deosebita in ce priveste aspectele de legislatie si practica financiar - contabila, aspectele comerciale si cele juridice, cunoasterea tehnicilor de negociere si a strategiilor anti-manipulare, stapanirea la perfectie a semnificatiilor indiciilor comunicarii-nonverbale si, mai presus de orice, experienta cazurilor rezolvate. Toate acestea le punem in aplicare in serviciul din ce in ce mai cautat pe piata: negocierea cu creditorii in vederea stingerii creantelor, ori a obtinerii de inlesniri la plata.

Putem purta negocieri cu toate categoriile de creditori - nu numai furnizori de produse/servicii ci inclusiv Statul, Administratiile Financiare, banci, societati de leasing etc.

Obtinem esalonari de plata, plata unor dobanzi fara plata principalului (rata - in cazul bancilor ori a societatilor de leasing).

Perioadele care se pot castiga pot fi de 3-9 luni, in functie de particularitatile situatiei.

Asiguram serviciul de preluare a documentelor.

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

  • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
  • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
  • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

oferta contabilitate firma Reinvent Consulting

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online