Servicii de evidenta financiar-contabila

inregistrare in scop de TVA, declaratii fiscale, contabilitate Reinvent Consulting

Conceptul nostru de business, acela de servicii integrate, aduce langa serviciile juridice si servicii din sfera financiar-contabila. Astfel, intreprinzatorii au la dispozitie personal specializat in evidenta contabila si consultanti fiscali cu experienta.

Pentru rationamente de descriere, am impartit serviciile de evidenta-contabila pe care le oferim in:

 

Societatea Reinvent Finance Consulting, membra a Grupului REINVENT, se bucura de recunoasterea competentei profesionale din partea Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), fiind inscrisa si in Registrul Consultantilor Fiscali Autorizati din Romania.

Din acest fapt decurg in mod direct mai multe avantaje importante, trei garantii esentiale privind serviciile pe care le oferim: garantia competentei, garantia moralitatii si garantia calitatii.

In primul rand, acest lucru este garantia ca serviciile furnizate prin intermediul Compartimentului Financiar-Contabil au in spate persoane cu pregatire deosebita, care au parcurs procedurile prevazute de Regulamentul CECCAR privind accesul la profesia de expert contabil si contabil autorizat, au urmat programele aferente stagiului si au promovat examenul de aptitudini.

Expertii contabili si contabilii autorizati care asigura serviciile Compartimentului nostru urmeaza activitatile prevazute de Programul National de Dezvoltare Profesionala Continua, participand la cursurile, seminariile si intrunirile profesionale in domeniu, ceea ce le asigura cunoasterea aprofundata a celor mai complexe aspecte ale profesiei. Acest lucru va fi deosebit de important pentru parteneri, mai ales in conditiile noilor modificari legislative in domeniul fiscalitatii.

Dincolo de garantia competentei, trebuie sa mentionam garantia moralitatii: expertii nostri isi conduc activitatea in conformitate cu Codul Etic National al Profesionistilor Contabili, care reprezinta standardul de profesionalism al domeniului.

Competenta si etica in prestarea serviciilor catre parteneri vor caracteriza in permanenta munca noastra. Serviciile sunt supuse periodic auditului de calitate al Corpului Expertilor si Contabililor Autorizati din Romania, ceea ce inseamna o garantie a consecventei cu care sunt respectate inaltele standarde de calitate, in conformitate cu Standardele internationale emise de Federatia Internationala a Contabililor, cu recomandarile si metodologia Comisiei Europene privind exigentele in materie.

In ceea ce priveste tarifarea, aveti la dispozitie un calculator de preturi care va poate arata care este tariful pentru serviciile punctuale pentru care optati.

Asiguram serviciul de preluare a documentelor.

Lista tarifelor o gasiti aici.

 

           

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

  • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
  • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
  • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online