Alege si serviciile noastre de contabilitate!


Contactati-ne la numarul de telefon 021-318.69.60.

Intrebari privind comanda

Cat timp dureaza inregistrarea unei societati comerciale?

Infiintarea unei societati comerciale dureaza 3-7 zile lucratoare,pentru Bucuresti si Ilfov, respectiv 15-25 de zile - pentru infiintari in celelalte judete ale tarii, din momentul in care dosarul este complet.

Cum ma asigur ca pe tot parcursul activitatii societatii comerciale respect conditiile prevazute de lege?

Domeniul legislativ este unul complex si cu schimbari dese ale actelor normative. In aceasta situatie, cea mai buna solutie este sa va asigurati ca aveti permanent la indemana sfatul unor specialisti (mai ales pe linie juridica sau financiar-contabila, fara a neglija pe aceia din domeniul comercial). Compania noastra vine in intampinarea acestor nevoi si va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii necesare pe parcursul administrarii afacerii. Nu ezitati sa apelati la echipa noastra! Avem o experienta deosebita, unica pe piata din Romania, de care au beneficiat peste 8000 de clienti.

Unde este mai bine sa-mi inregistrez societatea comerciala?

Acest aspect este unul important atat la demararea afacerii, cat si pe parcursul derularii ei. Aveti mai jos o serie de resurse care va pot ghida in acest sens: Resurse importante privind alegerea locatiei pentru sediul social

Ce trebuie sa fac dupa infiintarea societatii?

O data cu documentele noii societati infiintate, veti primi un biblioraft individualizat care cuprinde mai multe resurse utile printre care si Ghidul Reinvent pentru societati comerciale. In acesta veti gasi informatii cuprinzatoare despre ce trebuie sa aveti in vedere dupa infiintare.

Whoops, looks like something went wrong.