Inchidere punct de lucru/ sediu secundar

Mentiune Registrul Comertului deschidere punct de lucru Reinvent ConsultingO societate comerciala poate inchide oricand un punct de lucru. Aceasta se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului privind demersul de inchidere punct de lucru.

La demararea procedurii, sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului de inchidere punct de lucru, pe langa documentele solicitate, este nevoie de prezenta asociatului/ asociatilor, a stampilei societatii si de copii ale tuturor actelor societatii comerciale.

Dupa inregistrarea inchiderii la Registrul Comertului, trebuie sa faceti si declararea operatiunii de inchidere punct de lucru la Directia de Finante Publice in raza careia se afla punctul de lucru/ sediul secundar.

De asemenea, va trebui sa faceti si demersurile pentru inregistrarea dezinstalarii casei de marcat de la adresa punctului de lucru inchis.

Acte necesare inchidere punct de lucru/ sediu secundar

Pentru inregistrarea mentiunii privind inchidere punct de lucru, aveti nevoie de urmatoarele documente:

 • Cererea de inregistrare;
 • Certificatul de inregistrare;
 • Contractul de la punctul de lucru; 
 • Hotararea adunarii generale a asociatilor/ actionarilor sau decizia asociatului unic/ Consiliului de administraţie/ directoratului (redactam noi);
 • Certificatul constatator de la sediu si de la punctul de lucru;  

Daca e cazul: 

 • imputernicire speciala, avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa realizeze formalitati legale (redactam noi). 

Toate documentele mentionate pentru operatiunea juridica de inchidere punct de lucru vor fi redactate de catre noi.

Termenul pentru un astfel de demers este de 5-7 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet, respectiv de 15-20 de zile pentru restul judetelor tarii.

Tarife inchidere punct de lucru/ sediu secundar

 • 210 RON -  in Bucuresti sau in Ilfov
 • 310 RON -  pentru celelalte judete

Aceste tarife includ taxele la Registru, onorariu si TVA. 

Pentru a vedea pretul si altor mentini, aparte de inchidere punct de lucru, va rugam sa accesati Lista de preturi pentru mentiuni.

Termeni si conditii:

 • Returnarea onorariului se poate face doar in situatia in care exista o culpa exclusiva a Prestatorului pentru nerealizarea unui serviciu platit. In acest ultim caz, returarea se va realiza dupa analizarea circumstantelor care au determinat un rezultat negativ, si dupa obtinerea aprobarilor necesare, durata medie fiind de 30 de zile lucratoare. 
 • In cazul prelungirii sediilor sociale, Prestatorul nu-si asuma obligatia de a notifica Beneficiarul cu privire la momentul expirarii, desi in principiu, in functie de logistica de care dispune, va lua masuri in acest sens, dar in sensul exercitarii unui drept, nu al unei obligatii. 

Date de contact:

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre acte necesare punct de lucru, deschidere punct lucru, costuri, procedura va asteptam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: firma@reinventconsulting.ro.

Daca v-ati hotarat putem demara infiintarea punctul de lucru la oricare din sediile noastre:

 • Sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti - telefon 021.318.69.60/  0720.370.029
 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462.
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Vis-a-vis de Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online