Deschidere punct de lucru si autorizare activitate dupa infiintare punct de lucru

O societate comerciala isi poate deschide puncte de lucru in momentul infiintarii ei, precum si dupa acest moment.

Procedura de infiintare punct de lucru dupa etapa deschiderii firmei se realizeaza prin introducerea si inregistrarea mentiunii de deschidere punct de lucru la Registrul Comertului privind inregistrarea si autorizarea punctelor de lucru.

Tarife infiintare punct de lucru si  autorizare activitate - cost final

 • 210 RON - operatiune deschidere punct  lucru in Bucuresti-Ilfov
 • 310 RON - operatiune deschidere punct  lucru in alte judete

Tarifele pentru inregistrare mentiune infiintare punct de lucru Registrul Comertului includ taxele la Registru, onorariu si TVA. 

Durata: Termenul pentru deschiderea unui punct de lucru este de 5-7 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet, respectiv de 15-20 de zile pentru restul judetelor tarii.

Acte necesare inregistrare punct de lucru/ sediu secundar si autorizarea activitatii

Deschidere punct de lucru sediu secundar Reinvent ConsultingPentru Registrul Comertului sunt necesare urmatoarele documente/ acte deschidere punct lucru:

Copie act identitate/ pasaport asociat/ asociati;

Copie certificat de inregistrare;

Copie dupa contractul de spatiu - pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor);

In situatia in care veti inchiria un imobil, de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru, este necesar Contractul de Inchiriere vizat de Administratia Finantelor Publice. Daca veti inchiria de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.

Dosarul se va completa cu:

Hotararea Adunarii Generale/ Act Aditional/Decizie Asociat Unic (redactat de catre noi);

Contractul de Comodat - daca este cazul (redactat de catre noi).

In cazul in care locatia va fi la bloc, in lista de acte infiintare punct de lucru se adauga Acordul Vecinilor/ Asociatiei de Propietari pentru spatiul respectiv. (va dam noi un model) 

La demararea procedurii, sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului de deschidere punct de lucru, este nevoie de prezenta asociatului /asociatilor pentru semnarea actelor finale si de stampila societatii.

Demers ANAF dupa infiintare punct de lucru

Dupa operatiunea de inregistrare punct de lucru si autorizare punct de lucru (adica dupa ce au fost eliberate documentele de catre Registrul Comertului), acesta trebuie declarat la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii. Aceasta se va face in termen de 30 de zile.

Daca noul punct de lucru are mai mult de 5 angajati, este vorba de un sediu secundar ce va trebui declarat si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul social al societatii si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul secundar. In caz contrar, pentru neinregistrarea sediului secundar, legea privind finantele publice locale prevede sanctionarea cu amenda de la 3.000 la 5.000 lei.

infiintare punct de lucru acte deschidere punct de lucru Registrul Comertului Reinvent Consulting

 

Oferta deschidere punct de lucru:  Daca alegeti un abonament de contabilitate pe 6 luni, primiti unul dintre urmatoarele servicii juridice GRATUIT: infiintare punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.

 

Pentru a vedea lista tarifelor pentru operatiunile la Registrul Comertului, va rugam sa accesati Lista de preturi pentru mentiuni.

Cititi si: Ghidul privind deschiderea unui punct de lucru 

Termeni si conditii:

 • Returnarea onorariului se poate face doar in situatia in care exista o culpa exclusiva a Prestatorului pentru nerealizarea unui serviciu platit. In acest ultim caz, returarea se va realiza dupa analizarea circumstantelor care au determinat un rezultat negativ, si dupa obtinerea aprobarilor necesare, durata medie fiind de 30 de zile lucratoare. 
 • In cazul prelungirii sediilor sociale, Prestatorul nu-si asuma obligatia de a notifica Beneficiarul cu privire la momentul expirarii, desi in principiu, in functie de logistica de care dispune, va lua masuri in acest sens, dar in sensul exercitarii unui drept, nu al unei obligatii. 

Date de contact:

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre acte necesare punct de lucru, deschidere punct lucru, costuri, procedura va asteptam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: firma@reinventconsulting.ro.

Daca v-ati hotarat putem demara infiintarea punctul de lucru la oricare din sediile noastre:

 • Sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti - telefon 021.318.69.60/  0720.370.029
 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462.
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Vis-a-vis de Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733
 

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 30.000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online