Titlu pagina

Genereaza denumiri!

Ai gasit 3 denumiri care s-ar potrivi afacerii tale? Demareaza acum procedura de infiintare!

Numele firmei este primul lucru care va diferentiaza fata de ceilalti actori din piata. Trebuie sa fie unic, relevant si nu in ultimul rand de neuitat...

Indicatii de folosire generator denumire firma:

 • Este indicat sa retineti faptul ca multe dintre variantele de denumiri pe care le propun cei ce doresc sa-si infiinteze societati comerciale nu sunt valide si, ca atare, nu pot fi inregistrate la Registrul Comertului.
 • De aceea, indiferent de domeniul si de obiectul de activitate pe care l-ati ales, va punem la dispozitie un model generativ de denumiri de societate.
 • La combinatia potrivita pentru numele firmei veti ajunge chiar Dumneavoastra. Noi va aratam cum sa procedati, iar Dumneavoastra o veti alege pe cea care va place mai mult.
 • Mecanismul pe care se bazeaza acest model generativ este combinarea. Noi va furnizam o anumita schema ce include cateva sugestii de-ale noastre dar si elemente cu care veti veni Dvs. Aveti nevoie de o foaie si un pix.
 • Elementele sunt asezate pe trei coloane astfel incat Dvs. sa le puteti combina cu maxima usurinta. Sugestiile noastre sunt date doar cu titlu de exemplu. Le puteti inlocui cu orice alte concepte care vi se par atragatoare.
 • Puteti alege sa faceti combinatii cu elementele inscrise pe doua coloane, sau cu elemente din trei coloane. Mai mult, in denumire mai puteti adauga si numele sau prenumele Dvs, daca veti considera ca aceasta este o decizie buna.
 • Treceti in tabel, in cele trei coloane: Concept, Activitate, Descriere. Puteti folosi exemplele date, sau le puteti inlocui. Apoi, completati fiecare coloana in parte.

Ce cuprinde fiecare coloana:

Coloana I - coloana conceputului

Aceasta este coloana potrivita pentru ca Dvs sa integrati niste concepte care va atrag. Sa zicem ca va place foarte mult cum suna "Amsterdam", sau Dolores, Nessie, Famous etc.

Coloana II - coloana cu elemente referitoare la obiectul de activitate

In aceasta coloana veti include cat mai multe elemente care se refera la obiectul de activitate pe care urmeaza sa-l desfasurati.

 • Exemplu pentru salon de coafura: Hair Styling, Beauty & Style, Beauty & Hair style, Beauty & Hair Design, Hair Design, Coiffure, Style etc;
 • Exemplu pentru service auto: Auto, Service, Auto Service, Reparatii, Tractari, Tractari si Reparatii, Reparatii Auto etc
 • Exemplu pentru constructii: Constructii, Constructii civile, Constructii metalice, Buildings, Construct, Construction etc
 • Exemplu pentru telecomunicatii: Comunicatii, Telecomunicatii, Communications, Telecom etc.
 • Exemplu pentru IT: Online, IT, Internet, Computer, Software, Hardware, Hardware & Software etc.

Coloana III - descriere afacere

In aceasta coloana puteti trece aspecte care individualizeaza afacerea dvs (fie ca se refera la locatie, la pret ori la strategia de marketing, la inovatii, la specific, trasaturi care rezulta din materialele folosite etc)


Cum se procedeaza:

 • Luati primul cuvant din prima coloana si il combinati cu fiecare cuvant din coloana a II-a. Exemplu (pentru constructii): Profit Constructii, Profit Constructii civile, Profit Constructii metalice, Profit Buildings, Profit Construct, Profit Construction etc. Observam ca ultimele 3 variante suna binisor si le retinem pentru a le folosi mai tarziu.
 • Luam al doilea cuvant si il combinam cu elementele din coloana a II-a, apoi pe cel de-al treilea cuvant, s.a.m.d. Retinem variantele care ne plac. Fiecare dintre acestea (in cazul in care nu suntem pe deplin multumiti de cum suna) va fi combinata cu elementele din coloana a III-a.

Modelul acesta va poate furniza sute de combinatii. Nu va sunt necesare decat cel mult 10 minute pentru a ajunge la o denumire de societate deosebita, asa cum numai Dvs meritati.


Doriti un nume pentru firma dumneavoastra? Nu stiti ce denumire se potriveste cel mai bine?

Noi avem solutia: va propunem 3 variante de denumire in functie de profilul companiei dumneavoastra si domeniul de activitate si totodata facem rezervarea denumirii la Registrul Comertului.

Ce trebuie sa faceti?

 • Pas 1: Ne comunicati pe e-mailul firma@reinventconsulting.ro un CNP sau copie C.I pentru a va emite factura proforma pe e-mail.
 • Pas 2: Dupa ce ne trimiteti C.I / CNP si vom emite factura, va tranmsitem pe e-mail. Dvs. achitati in contul IBAN din factura si ne transmiteti confirmarea platii (OP, mesajul din Internet Banking etc.)

Costul serviciului este de 45 RON.

 • Pas 3: Dupa ce verificam plata, va transmitem 3 propuneri de nume firma. Dvs. ne transmiteti pe care le preferati, iar noi revenim cu rezervarea celei alese de dvs.

Daca nu va sunt pe plac niciuna din primele 3 variante propuse de noi, putem reveni cu alte 3 propuneri de nume si rezervam una dintre acestea.


Servicii Reinvent Consulting

 INFIINTARI FIRME:

 OFERTA: Infiintare firma GRATUIT cu abonament de contabilitate achitat in avans pe 6 luni.

 • 150 RON/ luna - fara activitate, cu plata in avans pe 6 luni (900 RON);
 • 230 RON/ luna, pentru maximum 10 de documente (fara salariati), pentru plata anticipata pe 6 luni (1.380 RON);
 • 350 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente, fara salariati, pentru plata anticipata pe 6 luni (2.100 RON).

 GAZDUIRE SEDIU SOCIAL - orice sector Bucuresti

 • 6 luni - 65 euro + tva;
 • 1 An platit + 1 An GRATUIT – la doar 120 euro + tva;
 • 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – la doar 220 euro + tva.
 • In cazul in care alegeti serviciul de gazduire pentru o perioada mai mare de 1 an, dupa primul an, conform legislatiei in vigoare, se face mentiune de schimbare sediu social pe alt cabinet de avocat situat tot in cadrul cladirii de birouri apartinand Reinvent Consulting - costul este de 420 RON, dupa fiecare an de gazduire (toate taxele incluse).

 MODIFICARI ACTE FIRMA: onorariu de la 210 lei + taxe juridice.


Un om informat este un om puternic...in mediul de afaceri. Alegeti sa fiti informat!

Aboneaza-te la newsletter!Abonati-va la newsletter!


Cititi cele mai noi informatii pe parte juridica si fiscala pe blogul de consultanta: https://blog.reinventconsulting.ro/