Titlu pagina

Genereaza denumiri!

Ai gasit 3 denumiri care s-ar potrivi afacerii tale? Demareaza acum procedura de infiintare!


Numele firmei este primul lucru care va diferentiaza fata de ceilalti actori din piata. Trebuie sa fie unic, relevant si nu in ultimul rand de neuitat...

Doriti un nume pentru firma dumneavoastra? Nu stiti ce denumire se potriveste cel mai bine?

Noi avem solutia: va propunem 3 variante de denumire in functie de profilul companiei dumneavoastra si domeniul de activitate si totodata facem rezervarea denumirii la Registrul Comertului.

Ce trebuie sa faceti?

Pas 1: Ne comunicati pe e-mailul firma@reinventconsulting.ro un CNP sau copie C.I pentru a va emite factura proforma pe e-mail.

Pas 2: Dupa ce ne trimiteti C.I / CNP si vom emite factura, va tranmsitem pe e-mail. Dvs. achitati in contul IBAN din factura si ne transmiteti confirmarea platii (OP, mesajul din Internet Banking etc.)

Costul serviciului este de 45 RON.

Pas 3: Dupa ce verificam plata, va transmitem 3 propuneri de nume firma. Dvs. ne transmiteti pe care le preferati, iar noi revenim cu rezervarea celei alese de dvs.

Daca nu va sunt pe plac niciuna din primele 3 variante propuse de noi, putem reveni cu alte 3 propuneri de nume si rezervam una dintre acestea. 

 

Indicatii de folosire generator denumire firma:

Este indicat sa retineti faptul ca multe dintre variantele de denumiri pe care le propun cei ce doresc sa-si infiinteze societati comerciale nu sunt valide si, ca atare, nu pot fi inregistrate la Registrul Comertului. Acest lucru a fost si este valabil de mult timp, dar mai ales de la 01 Ianuarie 2009, moment in care au devenit aplicabile noile norme privind denumirile de societati comerciale care prevad ca rezervarile de denumire se fac la nivel national. Drept consecinta, orizontul posibilitatilor de denumiri de firme se ingusteaza deoarece, in fiecare domeniu, toti cei doritori sa-si infiinteze societati comerciale, din toate judetele tarii, au un numar relativ limitat de optiuni. In asemenea conditii, este necesara o cautare mai aprofundata.

De aceea, indiferent de domeniul si de obiectul de activitate pe care l-ati ales, va punem la dispozitie un model generativ de denumiri de societate. La combinatia potrivita pentru numele firmei veti ajunge chiar Dumneavoastra. Noi va aratam cum sa procedati, iar Dumneavoastra o veti alege pe cea care va place mai mult.

Mecanismul pe care se bazeaza acest model generativ este combinarea. Noi va furnizam o anumita schema ce include cateva sugestii de-ale noastre dar si elemente cu care veti veni Dvs. Aveti nevoie de o foaie si un pix. Elementele sunt asezate pe trei coloane astfel incat Dvs. sa le puteti combina cu maxima usurinta. Sugestiile noastre sunt date doar cu titlu de exemplu. Le puteti inlocui cu orice alte concepte care vi se par atragatoare.

Puteti alege sa faceti combinatii cu elementele inscrise pe doua coloane, sau cu elemente din trei coloane. Mai mult, in denumire mai puteti adauga si numele sau prenumele Dvs, daca veti considera ca aceasta este o decizie buna.

Treceti in tabel, in cele trei coloane: Concept, Activitate, Descriere. Puteti folosi exemplele date, sau le puteti inlocui. Apoi, completati fiecare coloana in parte.

Ce cuprinde fiecare coloana:

Coloana I - coloana conceptului

Aceasta este coloana potrivita pentru ca Dvs sa integrati niste concepte care va atrag. Sa zicem ca va place foarte mult cum suna "Amsterdam", sau Dolores, Nessie, Famous etc

Coloana II - coloana cu elemente referitoare la obiectul de activitate

In aceasta coloana veti include cat mai multe elemente care se refera la obiectul de activitate pe care urmeaza sa-l desfasurati.

  • Exemplu pentru salon de coafura: Hair Styling, Beauty & Style, Beauty & Hair style, Beauty & Hair Design, Hair Design, Coiffure, Style etc;
  • Exemplu pentru service auto: Auto, Service, Auto Service, Reparatii, Tractari, Tractari si Reparatii, Reparatii Auto etc
  • Exemplu pentru constructii: Constructii, Constructii civile, Constructii metalice, Buildings, Construct, Construction etc
  • Exemplu pentru telecomunicatii: Comunicatii, Telecomunicatii, Communications, Telecom etc.
  • Exemplu pentru IT: Online, IT, Internet, Computer, Software, Hardware, Hardware & Software etc.

Coloana III - descriere afacere

In aceasta coloana puteti trece aspecte care individualizeaza afacerea dvs (fie ca se refera la locatie, la pret ori la strategia de marketing, la inovatii, la specific, trasaturi care rezulta din materialele folosite etc)

Cum se procedeaza:

  • Luati primul cuvant din prima coloana si il combinati cu fiecare cuvant din coloana a II-a. Exemplu (pentru constructii): Profit Constructii, Profit Constructii civile, Profit Constructii metalice, Profit Buildings, Profit Construct, Profit Construction etc. Observam ca ultimele 3 variante suna binisor si le retinem pentru a le folosi mai tarziu.
  • Luam al doilea cuvant si il combinam cu elementele din coloana a II-a, apoi pe cel de-al treilea cuvant, s.a.m.d. Retinem variantele care ne plac. Fiecare dintre acestea (in cazul in care nu suntem pe deplin multumiti de cum suna) va fi combinata cu elementele din coloana a III-a.

Modelul acesta va poate furniza sute de combinatii. Nu va sunt necesare decat cel mult 10 minute pentru a ajunge la o denumire de societate deosebita, asa cum numai Dvs meritati.