Liderii pietei infiintari societati. Infiintari firme Bucuresti si in tara - orice tip de entitate juridica. Infiintare firma ieftin.

V-ati hotarat sa demarati infiintarea unei afaceri? Doriti sa stiti ce prespune crearea unei firme? Care sunt pasii pentru infiintarea unei firme? Care este procedura, ce acte sunt necesare, care este parcursul legal pentru deschiderea unei firme.

infiintare firma infiintari firme infiintare srl infiintare pfa. Lideri infiintari societati Reinvent ConsultingOFERTA: Infiintare firma GRATIS - Pentru abonamentele de contabilitate pe 6 luni

Infiintarea este gratuita pentru firmele cu 2 asociati, de la al 3-lea se achita 50 RON/ asociat. Pentru infiintare cu asociat strain, se achita 200 RON/ asociat. Tarifele de contabilitate pornesc de la 180 lei/ luna. Click detalii.

Preturi Infiintari firme Bucuresti/ Ilfov (taxe de Registru incluse, onorariu si TVA). Cost final! 

 • Infiintare societate comerciala SRL: 350 lei
 • Infiintare societate comerciala debutant SRL-D: 210 lei
 • Infiintare PFA/ II/ IF: 210 lei

Durata: aproximativ 3-5 zile din momentul in care avem toate actele pregatite.

Preturi Infiintari firme tara (taxe de Registru incluse, onorariu si TVA). Cost final infiintare firma!

 • Infiintare societate comerciala SRL: 450 lei
 • Infiintare societate comerciala debutant SRL-D: 310 lei
 • Infiintare PFA/ II/ IF: 310 lei

Durata: aproximativ 10-14 zile din momentul in care avem toate actele pregatite.

Important! In functie de locul unde se declara activitatea firmei, de multe ori este nevoie de autorizarea activitatii la terti - cost suplimentar 100 lei. 

Ce presupune infiintarea unei firme?

 • sa aveti ideea de afacere, care este obiectul de activitate dorit - noi stabilim apoi codurile CAEN potrivite
 • numele firmei - este de preferat sa pregatiti minim 3 variante de denumire pentru a fi pregatiti in cazul in care nu sunt disponibile denumirile la Registrul Comertului - prin persoana delegata la Registrul Comertului vom face rezervarea numelui in cel mai scurt timp posibil. Daca solicitarea vine in timpul programul de munca, se inregistreaza denumirea in aceeasi zi, daca solicitarea vine pe finalul programului de munca, se inregistreaza a doua zi de dimineata.
 • sa stiti unde va fi sediul social al firmei - orice afacere trebuie inregistrata la o adresa fizica, fie ca veti derula sau nu activitate economica in locatia respectiva.
 • sa stiti ce forma de organizare juridica alegeti: Societate comerciala SRL  sau debutant SRL-D, persoana fizica autorizata PFA, intreprindere individuala II, intreprindere familiala IF.

Documente necesare pentru infiintarea unei firme

Copie act identitate/ pasaport asociat/ administrator

 • Copie certificare profesionala  pe domeniul de activitate - in cazul PFA/ IF
 • Dovada sediului social in cazul SRL/ SRL-D si sediul profesional in cazul PFA/ II/IF:

1. daca sediul social va fi stabilit intr-un imobil care va apartine sau care vi se pune la dispozitie in mod gratuit, atunci sunt necesare urmatoarele: copie act proprietate, copii acte identitate proprietari. In cazul in care spatiul este la bloc, atunci este nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari.

2. daca sediul social va fi stabilit intr-o locatie inchiriata sunt necesare urmatoarele: copie act proprietate, copii acte identitate proprietari, contract de inchiriere

3. daca nu aveti un spatiu sau nu doriti sa va stabiliti firma in locuinta dumneavoastra, atunci puteti opta pentru varianta gazduirii sediului pe cabinet de avocat.

Reinvent Consulting va ofera sedii sociale in orice sector din Bucuresti si in judetul Ilfov.

Oferta "Platiti 1 an de gazduire si primiti 2 !!!! Platiti 2 ani de gazduire si primiti 4 !!!!"

 • 65 Euro  - perioada 6 luni
 • 120 Euro - perioada 1 an + 1 AN GRATUIT !!!
 • 220 Euro - perioada 2 ani + 2 ANI GRATUIT !!!
 • 275 Euro - perioada 3 ani

Preturile de mai sus NU contin TVA.

In etapele infiintarii unei firme societate comerciala sunt incluse: rezervarea numelui firmei, depunerea capitalului social la banca (200 lei - care se pot retrage din cont ulterior infiintarii firmei), declaratie de asociat (care se da la notar contra cost, sau gratuit la unul dintre avocatii nostri interni), specimenul de semnatura (care se da la notar contra cost, sau gratuit la Registrul Comertului).

In lista documente necesare pentru infiintarea unei firme apar si actul constitutiv, contractul de comodat (acolo unde este cazul), plus diverse cereri tipizate cerute de Registrul Comertului.

De redactarea acestor documente ne ocupam noi, cat si de depunerea si ridicarea actelor finale.

Reinvent Consulting va ofera cele mai bune oferte pentru infiintari firme si orice operatiuni la Registrul Comertului. Servicii rapide, indeplinite de profesionisti cu experienta, astfel incat dosarul dumneavoastra sa nu fie amanat: de la consilieri juridici, avocat infiintari firme, contabili.

Avem cele mai bune onorarii, sustinem mediul de afaceri din Romania, tocmai de aceea dorim sa oferim serviciul de infiintari firme ieftin, calitativ,aceesibil tuturor.

Oferim posibilitate de plata in 6 rate egale cu card Avantaj!

"Acest pas – alegerea unui tel si hotararea de a nu-l schimba – schimba totul.”  - Scott Reed

Date contact

In cazul in care  doriti si alte detalii privind procedura de constituiri firme,va asteptam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: firma@reinventconsulting.ro.

Daca v-ati hotarat putem demara infiintarea firmei dumneavoastra la oricare din sediile noastre:

 • Sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti - telefon 021.318.69.60/  0720.370.029
 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462.
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Vis-a-vis de Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.050.465

 

Infiintarea unei firme nu trebuie sa se transforme in stres si alergatura, alegeti cu incredere cea mai buna firma din lista de firme consultanta Bucuresti. Ne recomanda cei peste 30.000 de clienti care au ales sa ne treaca pragul! Peste 14 ani de experienta in infiintari societati!

 

Actualizat la data de 14.02.2020

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

 • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
 • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
 • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

SUNA ACUM!

 
 
 

 

 

GHIDUL UNUI SRL

Ghidul SRL 2020, ghid antreprenoriat, ghidul antreprenorului roman, ghid SRL, ghid firma, Reinvent Consulting