Titlu pagina

Hotelul Joward Johnson este situat in centrul orasului, dominand intreaga capitala si oferind oaspetilor o panorama uluitoare. Se afla in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante, cluburi si importante obiective turistice.
Situat langa Palatul Parlamentului, hotelul J.W. Marriott se distinge prin restaurantele internationale, casino-ul, spa-ul, galeria destinata shopping-ului care se afla in interiorul sau.
Dealer autorizat in Romania - Microcar. Firma asigura si partea de inchirieri si vanzare. Masinile pot fi conduse de la varsta de 16 ani.
Una dintre institutiile culturale de prestigiu si cu traditie din capitala, ONB este amplasata central intr-o cladire simbol a Bucurestiului. Creatoare a unor spectacole cu distributie proprie, Opera gazduieste si spectacole internationale precum si alte evenimente de larg interes.
CCIR este cea mai mare si puternica organizatie neguvernamentala a mediului de afaceri din Romania. Compusa din cele 42 de camere de comert judetene, asociatii profesionale si camere de comert bilaterale, CCIR actioneaza ca un mediator intre institutiile statului si diverse organisme internationale.
Clubul Montan EcoXtrem este o initiativa a unui grup de tineri pasionati de munte, ecologie si turism. Prezenta lor se face simtita in mai toate evenimentele de profil din Romania printre care si Ora Pamantului.
DGJMB este o unitate teritoriala, cu personalitate juridica proprie, a Jandarmeriei Romane. Institutia este unul dintre principalii responsabili pentru pastratea ordinii publice si protectia populatiei la nivelul capitalei.
Vision Media Plus este cea mai mare companie de promovare outdoor in segmentul TV screen din Romania.
Unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania, Romsuintest Peris, are in spate o traditie de peste 40 de ani. Remarcandu-se de-a-lungul timpului atat prin cercetarile in domeniu cat si la nivelul productiei, numele companiei a devenit o garantie a calitatii.
Garanti Bank stie ca incercarile grele consolideaza o relatie de afaceri. Nu iti putem promite un parcurs neted, insa te putem asigura de sprijinul nostru atunci cand afacerea ta va fi pusa la incercare, pentru ca tu sa vezi intotdeauna partea pozitiva.