Articol Puterea - Pe 23 martie se stinge lumina pe mapamond, Ora Pamantului 2013
15 martie, 2013 - An de an, semnalul Campaniei a fost dat de institutiile de cultura cu o istorie impresionanta - Opera Nationala Bucuresti si [...]
Articol Digi24 - Ecologistii sting lumina in 23 martie, Ora Pamantului 2013
14 martie, 2013 - "Ora Pamantului 2013" se desfasoara sub sloganul "Schimbarea suntem noi!", va fi marcata, incepand cu ora 18.00, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, printr-o serie de activitati. Bucurestenii sunt invitati la un mini-concert de muzica [...]
Anunt Port.ro - Ora Pamantului 2013
13 martie, 2013 - In acest an, pe 23 Martie, intre orele 20:30-21:30, o data cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de [...]
Anunt Continental Hotels - Ora Pamantului 2013
13 martie, 2013 - Sambata 23 Martie 2013, in intervalul 20.30-21.30, Continental Hotels va stinge lumina si va spune alaturi de milioane de oameni din toata lumea: FII ECO-RESPONSABIL! PASTREAZA PLANETA VIE! Continental Hotels continua [...]
Anunt Compania Nationala a Uraniului Bucuresti - Ora Pamantului 2013
13 martie, 2013 - Compania Nationala a Uraniului Bucuresti SA se va alatura celorlalte institutii emblematice ale Capitalei, care, pe data de 23 Martie 2013, la ora 20:30, vor intrerupe pentru o ora lumina si alimentarea cu energie pentru a trage un semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile asupra [...]
Anunt Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie - Ora Pamantului 2013
13 martie, 2013 - Anul acesta, numeroase tari se alatura acestei initiative, iar printre ele [...]
Articol BacauLive - Ora Pamantului 2013
13 martie, 2013 - An de an, sub sloganul 'Lasa Pamantul sa respire!', s-a urmarit implicarea institutiilor publice, societatilor din toate domeniile de activitate, precum si a cetatenilor, intr-un demers care sa produca schimbarea mentalitatii asupra mediului inconjurator, printr-un simplu [...]
13 martie, 2013 - Sambata, 23 Martie 2013, intre orele 20.30 - 21.30, Romania se alatura intregii planete, 'lasand Pamantul sa respire'. Denumita in 2007 Earth Hour, manifestarea se desfasoara anual la nivel mondial si isi propune sa determine factorii de decizie guvernamentali, sa recurga la masuri ferme pentru stoparea fenomenului de incalzire globala. [...]
Primul seminar Learning by Burning: Mediterranean Grill, Romsuintest Peris 2013
4 martie, 2013 - Curs interactiv, aromat, cu degustare de vin si produse de Peris! Grill Society in parteneriat cu Peris organizeaza primul seminar Learning by Burning. Vrei sa ramai placut surprins de ce poti realiza chiar tu cu putina indrumare, dar mai ales mult entuziasm? [...]
Articol Bucatarescu - Magazinul PERIS - 1 an de savoare! FOTO!, Romsuintest Peris 2013
22 februarie, 2013 - Bucatarescu s-a numarat printre cei care au sarbatorit un an de cand s-a lansat primul magazin cu produse din carne de porc de PERIS, in Bucuresti, pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 155. (Intre timp, a aparut si un al doilea magazin la intersectia Lujerului!) La aniversare, au gatit cunoscutii Dexter si D'Artagnan, care au infiintat si restaurantul Autograph. Cei doi - care, impreuna cu Bucatarescu, vor sustine recitaluri culinare si la Ora Pamantului, pe 23 martie - au folosit exclusiv carne din porc si [...]
Articol Radu Oncescu - Cum am invatat eu tainele degustarii vinului, Romsuintest Peris 2013
22 februarie, 2013 - Aseara, la invitatia amicului Sorin Costache, am fost la o superba degustare de vin din podgoriile Dealu Mare si unde am fost initiat in tainele degustarii lichidului lui Bachus de un sommelier (un specialist in toate aspectele pe care le are un vin cum ar fi aroma). Asadar am invatat ca prima data paharul de vin se tine de picior (ca nu cumva sa incalzim lichidul) ca mai apoi sa il testam vizual pentru a vedea culoarea lui (de preferat in lumina sau pe un fundal [...]
Articol Emil Calinescu - Porc si vin, Romsuintest Peris 2013
22 februarie, 2013 - Acest articol trebuia scris de vreo 2 zile. Nu vreau sa ma scuz in vreun fel, promit doar ca data viitoare sa scriu mai repede despre eveniment (altfel ajung precum cei care scriu despre un eveniment dupa 1-2 saptamani, ori chiar uita de tot sa scrie). Asadar, marti seara, in jur de ora 5 jumate, am fost invitat la un eveniment "porcos". Nu, nimic obscen, erau doar produse de porc (pe romaneste: porcarii). Erau o gramada de bloggeri invitati, iar eu cica fusesem printre primii invitati (chestie aflata #pesurse). Evenimentul a fost organizat de cei de la Peris, cu celebra lor rasa [...]
22 februarie, 2013 - Astazi va povestesc despre doua locuri. Unul aproape, altul departe. Despre care nu stiam pana acum. Pentru ca am inteles din aceste doua intamplari ca, de multe ori, geografia (a se citi distanta fizica) este doar o scuza pentru a nu face ceea ce orice fiinta umana inzestrata cu unul din cele mai de pret [...]
20 februarie, 2013 - Galerie foto
Articol Sorin Costache - Peris a sarbatorit "Un an de produse sanatoase", Romsuintest Peris 2013
20 februarie, 2013 - Ieri, la magazinul din Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, in cadru festiv a fost sarbatorit un an de la relansarea brandului si a iesirii catre marele public a produselor din carne ale SC Romsuintest Peris SA. Momentul festiv, la care au participat numerosi invitati (bloggeri: Chinezu, Marius Matache, Doru Panaitescu, Stefan Murgeanu, Stoian Ciprian, Emil Calinescu, Alexandra Blas, Radu Oncescu si le multumesc pe aceasta cale ca mi-au onorat invitatia), s-a desfasurat sub [...]
20 februarie, 2013 - Ieri, la magazinul din Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, in cadru festiv a fost sarbatorit un an de la relansarea brandului si a iesirii catre marele public a produselor din carne ale SC Romsuintest Peris SA. Momentul festiv, la care au participat numerosi invitati, s-a desfasurat sub titlul generic "Un an de produse sanatoase", titlu care defineste calitatea si etalonul deosebit de ridicat [...]
Articol Retailers - Mezeluri Krut pentru bucuresteni, Romsuintest Peris 2013
28 ianuarie, 2013 - Grupul de firme REINVENT a inaugurat al doilea magazin de mezeluri sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Acesta este amplasat pe strada Panificatiei, nr. 6, in apropierea Pietei Gorjului din Capitala si ocupa un spatiu de aproximativ 180 mp. Pe langa produsele [...]
15 ianuarie, 2013 - Grupul de firme REINVENT a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala, de data asta sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, langa Piata Gorjului din sectorul 6, Bucuresti. Noua unitate este [...]
Articol Revista Progresiv - Krut, al doilea magazin din Capitala deschis de Grupul de firme REINVENT, Romsuintest Peris 2013
15 ianuarie, 2013 - Grupul de firme REINVENT, detinut de omul de afaceri Claudiu Barbu, a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala sub brandul Krut in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, langa Piata Gorjului din Bucuresti. Spatiul de vanzare este de aproximativ 180 mp, in timp ce numarul de SKU-uri comercializate se ridica la 600. Noua unitate este [...]
Articol Revista Progresiv - Peris, carmangerie cu dichis, Romsuintest Peris 2012
12 noiembrie, 2012 - Cand au inaugurat magazinul din Capitala, proprietarii abatorului de la Peris si-au dorit sa scurtcircuiteze drumul produselor pana la consumatorul final si sa creeze branduri pe masura traditiei de peste 50 de ani. "Promisiunea", impachetata intr-un concept modern si elegant, este de a oferi clientilor doar produse 100% naturale - fara nitriti, nitrati, MDM-uri si alte E-uri nocive - si cu o concentratie mare de carne. Pana la a culege roadele investitiei, "Peris" trebuie sa educe consumatorul in a face diferenta intre produse traditionale, naturale [...]
Articol Income Magazine - Vis de antreprenor: Afaceri cu zero taxe si impozite
1 noiembrie, 2012 - Probabil ca nu exista antreprenor care sa nu se fi gandit cum sa faca sa plateasca cat mai putine taxe si impozite catre stat. Asa au aparut, la inceputul anilor '90, primele firme care operau sub umbrela unor offshore-uri, iar pe masura ce statul a inceput sa reglementeze activitatile si sa-si ia partea leului, au inceput si oamenii de afaceri sa caute metode de a scapa macar de unele obligatii financiare. Ne referim la metodele legale, bineinteles. Intre timp, si statul a decis sa mai dea cate o gura de oxigen unor domenii sau tipuri de companii. Astfel, au aparut afacerile fara taxe si impozite [...]
Articol EcoFerma - La Peris promoveaza traditia mezelurilor romanesti 100% naturale, Romsuintest Peris 2012
31 iulie, 2012 - La inceputul anului 2012, Romsuintest Peris S.A. a lansat primul magazin de produse din carne 100% naturale din Romania. Faimos pentru pieptul si picioarele sale foarte musculoase, ''Porcul de Peris'' s-a evidentiat intotdeauna prin proportia mare de carne din masa totala, fragezimea, aspectul placut si gustul sau inconfundabil. Calitatile sale fizice se reflecta si in calitatea [...]
Aparitie TVR 2 - Peris sustine performanta printr-o hrana sanatoasa, Romsuintest Peris 2012
25 iulie, 2012
Aparitie TVR 1 - Peris sustine performanta printr-o hrana sanatoasa, Romsuintest Peris 2012
25 iulie, 2012
Aparitie PRO TV - Cel mai mic membru al juriului de la Master Chef, Florin Dumitrescu i-a invatat pe fostii colegi de la polo sa-si gateasca singuri la Olimpiada!, Romsuintest Peris 2012
25 iulie, 2012
Aparitie Acasa TV - Legatura dintre gatit, polo si jocurile olimpice, Romsuintest Peris 2012
23 iulie, 2012
Dan Silviu Boerescu - "Porcul de Peris - romanesc, de calitate adevarata!", Romsuintest Peris 2012
13 iulie, 2012
13 iulie, 2012 - Toate mezelurile sunt 100% naturale, iar in procesul de productie al preparatelor nu se folosesc nitriti, MDM-uri si E-uri nocive. Compozitia si gustul specific al preparatelor sunt determinate de cercetarile si ameliorarile genetice pe linie de nutritie. "Au fost abordate si aprofundate studii prinvind [...]"
Interviu SMARK, Romsuintest Peris 2012
21 mai, 2012 - Directorul de Marketing si Comunicare Cristina Norocel sustine un interviu in cadrul comunitatii SMARK legat de procesul de rebranding Peris.
Un altfel de magazin in peisajul retailului autohton, Romsuintest Peris 2012
11 mai, 2012 - Primul magazin din reteaua Peris a fost inaugurat la inceputul anului 2012 si este amplasat in Bucuresti, pe Soseaua Nicolae Titulescu nr. 155.
25 aprilie, 2012
8 decembrie, 2011
Aparitie B1 TV - Porcul romanesc va fi tare pretios, Romsuintest Peris 2011
24 noiembrie, 2011
12 octombrie, 2011
Interviu TVR2, Ora Pamantului 2011
28 martie, 2011 - Directorul Research & Development Octav Dafinoiu sustine un interviu la TVR2 in cadrul emisiunii "Ora de stiri" cu ocazia evenimentului Ora Pamantului - proiect initiat de Reinvent Consulting.
Articol Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
08 decembrie, 2010 - Directorul General Claudiu Barbu vorbeste in suplimentul "Cum va depasi Romania criza economica?" despre produsul A.R.C.I.P. menit sa protejeze toate afacerile din toate domeniile.
Interviu Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
03 decembrie, 2010 - Directorul General Claudiu Barbu sustine un interviu pentru Romania Libera - polita A.R.C.I.P. e instrumentul prin care business-ul poate fi optimizat.
Articol Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
29 noiembrie, 2010 - Directorul General Claudiu Barbu in cadrul conferintei "Cum va depasi Romania criza economica?" sustinuta la Hotelul Intercontinental.
Articol Romania Libera, "Cum iesim din Criza?" 2010
26 noiembrie, 2010 - Conferinta "Cum va depasi Romania criza economica?" sustinuta la Hotelul Intercontinental, sponsor principal Reinvent Consulting.
Articol Romania Libera, "Reinvent: Importanta inovatie romaneasca in afaceri" 2010
19 noiembrie, 2010 - Reinvent a gasit o provocare tocmai in a oferi o alternativa viabila la problema critica a blocajului economic.
Interviu Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
18 noiembrie, 2010 - Directorul Financiar Violeta Dehalt: "Iesirea din criza presupune un efort conjugat al autoritatilor, companiilor si bancilor."
Interviu Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
12 Noiembrie, 2010 - Directorul General Claudiu Barbu si Directorul Economic Iuliana Barbu sustin un interviu in publicatia Romania Libera: - "Numarul litigiilor comerciale a crescut semnificativ."
Interviu Romania Libera, A.R.C.I.P. 2010
09 Noiembrie, 2010 - Directorul General Claudiu Barbu: "Romania are potential, dar avem clienti care vor sa-si mute afacerile."
Interviu PRO TV - Infiintare firma in Bulgaria 2010
Noiembrie 2010 - Directorul de Marketing si Comunicare Cristina Norocel vorbeste in cadrul emisiunii Romania, te iubesc! De la PRO TV despre serviciul de infiintare firme in Bulgaria pe care il ofera Reinvent.
Interviu Antena3, Ora Pamatului 2010
28 martie, 2010 - Interviu sustinut de reprezentantul Reinvent Consulting la Antena3 in cadrul emisiunii "News Magazine" cu ocazia venimentului Ora Pamantului - proiect initiat de Reinvent Consulting.
Interviu TVR1, Ora Pamantului 2010
27 martie, 2010 - Interviu sustinut de reprezentantul Reinvent Consulting la TVR1 in cadrul emisiunii Telejurnal cu ocazia evenimentului Ora Pamantului - proiect initiat de Reinvent Consulting
Interviu Antena3, Ora Pamatului 2008
29 martie, 2008 - Directorul Research & Development Octav Dafinoiu sustine un interviu la Antena3 in cadrul Stirilor Antena3 cu ocazia evenimentului Ora Pamantului - proiect initiat de Reinvent Consulting.
Copyright © 2006 - 2020 Reinvent Consulting. Toate drepturile rezervate.
Ne gasesti pe: