Titlu pagina

Peste 17000 de clienti au pasit alaturi de noi in afaceri, sau au apelat la serviciile de gazduire de sediu social, de inregistrare mentiuni la Registrul Comertului, de evidenta contabila, sub marca Reinvent Consulting.

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme Reinvent - cu o prezenta de peste 9 ani pe piata de servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila din Romania.

Una dintre constantele definitorii ale activitatii companiilor noastre, o borna care ne ghideaza evolutia in afaceri, a constituit-o inovatia in nisa noastra de piata. Reinvent Consulting este semnatura sub care actioneaza prima echipa din domeniu care:

 • a avut un blog special dedicat pentru consultanta,
 • a investit eforturi notabile si constante in campanii de responsabilitate sociala corporativa,
 • a dedicat o cladire de birouri serviciilor integrate din domeniu,
 • a gazduit sedii de societati comerciale si a facut posibila infiintarea unei societati comerciale doar cu buletinul,
 • a dezvoltat o platforma completa de comenzi online, prin intermediul careia se pot realiza si plati,
 • a creat o bursa a cesiunilor de societati comerciale,
 • face parte dintr-un sistem de aliante strategice cu parteneri renumiti din alte sfere de activitate.

 

Suntem singurii din domeniu care am investit mai mult de 200.000 de Euro in ultimii doi ani pentru eficientizarea tuturor proceselor interne, astfel incat clientii sa poata beneficia de standarde ale serviciilor neintalnite in Romania, care sa se alinieze celor mai bune standarde din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

Ne diferentiem de ceilalti prin aceasta trasatura semnificativa si ne vom distinge si in continuare, pentru ca lucrurile nu se opresc aici, aceasta fiind o promisiune pe care ne-am angajat sa o urmam in primul rand fata de noi insine. A fi cu un pas inaintea tuturor si a gandi liber, nu mai sunt de mult timp simple slogane, ci constituie necesitati, iar inovand, ne reinventam permanent, reinventam mediul de afaceri, reinventam conceptia clientului despre ceea ce inseamna de fapt satisfactia fata de serviciile de consultanta de afaceri.

Specializata in consultanta comerciala, consultanta fiscala, evidenta financiar-contabila, gazduire de sedii sociale, reprezentare la Registrul Comertului si la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Reinvent Consulting este marca de servicii ce vine in intampinarea nevoilor clientilor in mod adaptat particularitatilor situatiei in care se gasesc acestia. Toate acestea vin din exigenta auto-asumata de a aduce o contributie insemnata la succesul in afaceri al companiilor-client.

Conceptul de afacere pe care il promovam este acela al serviciilor integrate. Astfel, intreprinzatorii aflati la inceput de drum, sau oamenii de afaceri cu experienta indelungata, gasesc in acelasi loc solutii prompte si eficiente care corespund exact nevoilor aparute pe parcursul derularii afacerilor. Gama de servicii este variata: de la infiintari societati comerciale si chiar gazduirea sediului social, consultanta fiscala, evidenta financiar-contabila, inregistrarea la Registru a mentiunilor ce apar in dezvoltarea sau restrangerea activitatii (intocmirea actelor aditionale: deschidere punct lucru, cesiune parti sociale, majorare capital social, numire/revocare administrator, recodificare, schimbare denumire societate, suspendare activitate), pana la expertize contabile, consultanta avocatiala, reprezentare in fata institutiilor statului, inregistrare marci la OSIM, sau chiar dizolvare, lichidare si radiere de societati comerciale. Experienta clientilor nostri se poate demara si in mediul online pe platforma special dedicata: Client Online.

De asemenea, Reinvent Consulting asigura:

 • Infiintari PFA
 • Infiintari I.F.
 • Infiintari firme in Bulgaria
 • Infiintari firme in Ungaria
 • Sala de conferinta/birou
 • Infiintari asociatii, fundatii, sindicate
 • Realizare stampile
 • Avantajele unei afaceri incheiate cu noi decurg, in primul rand, din caracteristicile majore ce ne definesc activitatea: inovatie si servicii integrate.
 • Inovam din indatorirea pe care o avem fata de clientii nostri, de a oferi companiilor cele mai bune solutii in domeniul consultantei de afaceri pentru nevoile care apar in acest context economic inconstant, precum si din necesitatea de a ramane permanent in topul furnizorilor de asemenea servicii.
 • Serviciile integrate includ solutii de consultanta, atat comerciala cat si fiscala si financiar-contabila, oferita de catre avocati, respectiv de catre consultanti fiscali, proiecte de reorganizare a societatilor comerciale aflate in dificultate, contracte de management, servicii de audit, evidenta contabila, de negociere cu creditorii si recuperari de creante, servicii de infiintari societati comerciale si inregistrari de mentiuni, gazduire de sedii, servicii specifice proprietatii industriale.
 • Practic, intotdeauna, cerintele intreprinzatorilor isi gasesc solutii prompte si eficiente in acelasi loc: Reinvent Consulting. Acest lucru va scuteste de prospectari inutile si de dificultatea alegerii, de incertitudinea legata de experientele cu furnizori noi de servicii. Mai mult, procesarea unei solicitari pentru un client din portofoliul nostru inseamna ca situatia lui este deja cunoscuta, iar acest lucru contribuie la o mai buna calitate a serviciului onorat si la cresterea operativitatii.
 • De asemenea, fiecare demers in parte, realizat la nivelul aceluiasi compartiment, sau la nivelul unor departamente diferite din cadrul Companiei noastre, intruneste anumite conditii de interoperabilitate si de complementaritate. Astfel, procedurile, de la procesarea datelor si redactarea clauzelor prevazute in contracte si documente, pana la efectuarea propriu-zisa a serviciului, se completeaza si se sustin reciproc.
 • in al doilea rand, avantajele unei colaborari cu Reinvent Consulting decurg din valorile care ne orienteaza activitatea: incredere, valorizarea timpului si a informatiei, viziune, calitate si profesionalism, echitate si responsabilitate. Asemanarea, sau chiar similitudinea acestor valori cu acelea ale clientilor nostri, constituie premisa unei comunicari optime si a unor rezultate pe deplin avantajoase partilor implicate.