Testimoniale angajati Reinvent Consulting

  • Alexandra Alexa, Director Compartiment Juridic, ianuarie 2017

"Reinvent Consulting a ajuns sa fie a doua mea familie. Ma bucur sa lucrez intr-un mediu cu oameni tineri, entuziasmati si motivati in fiecare zi sa isi depaseasca limitele. Cand iubesti ceea ce faci si iubesti sa lucrezi cu oamenii, rezultatele nu pot fi decat pozitive in domeniul nostru. Acest lucru s-a vazut si din promovarea de pe postul de Consilier juridic pe Director compartiment juridic. Cu toate acestea, ceea ce apreciez foarte mult aici e ca toti suntem colegi in colaborarea noastra si nu punem accent pe ierarhii. Pentru mine, va ramane mereu important sa imi expun parerea in mod deschis si sa primesc un feedback in aceeasi masura, lucru de care sunt incantata sa am parte aici."

  • Alexandra Stefan, Administrator Financiar, octombrie 2016

"Un mediu de lucru unde promisiunile si posibilitatile de avansare mentionate la interviul de angajare se infaptuiesc. Remarc cu bucurie ca toti colegii care au intrat pe pozitii de entry level, dupa cateva luni, dobandesc competentele necesare unei pozitii superioare. De asemenea, exista anumite beneficii pe care nu le-am mai intalnit la alte companii: zile libere cu ocazia zilelor de nastere, cadouri pentru fiecare sarbatorit, zile libere totale sau partiale dupa fiecare trimestru de munca, toate acestea platite.
Un lucru de apreciat la conducere il reprezinta faptul ca nu au ramas impasibili in perioadele fructuoase ale companiei, astfel ca incasarile mari s-au reflectat si in buzunarele angajatilor.
Desigur ca uneori  volumul de munca este mai mare si este  nevoie sa stam peste program, dar ni s-a oferit mereu posibilitatea recuperarii orelor suplimentare, fie prin plata cu spor de 175%, fie prin acordarea de libere platite, in functie de optiuni."

  • Bogdan Ionescu, Contabil, peste 10 ani experienta, august 2016

​"Am lucrat timp de 2 ani in Reinvent Consulting in departamentul financiar-contabil. Atmosfera de lucru ok, conditii de lucru bune, cu perioade mai aglomerate in functie de intocmirea si depunerea situatiilor financiare. Dupa acesti ani, am vrut o schimbare in cariera si am ales oferta altei firme. Dupa 2 luni, am constatat ca lucrurile nu erau tocmai roz si m-am intors la Reinvent. Am fost primit inapoi fara retineri, ceea ce imi confirma faptul ca nu exista resentimente pentru cei care au vrut sa incerce alt drum. Se respecta dorinta fiecaruia. Totodata, acum stiu clar ca aici imi este mult mai bine ca in alte parti. Volum mare de munca este si va fi mereu pe partea de contabilitate, indiferent de angajator, insa colegialitatea, corectitudinea si sentimentul de bine cand ajungi la birou sunt destul de greu de gasit. Imi place faptul ca nu ma streseaza colegii/ sefii, fiecare angajat isi vede de treaba lui, se colaboreaza, iti poti spune punctul de vedere, initiativele sunt sustinute de conducere."

  • Marius Botezat, Administrator Securitate, iulie 2016

"Lucrez aici de 5 ani in functia de administrator securitate si pot spune ca imi face placere sa fac parte din echipa Reinvent. Colegii sunt respectuosi, orarul de munca se respecta, la fel drepturile salariale. Munca, bine facuta, este apreciata, se ofera mariri salariale la anumite intervale de timp si prime. Fiecare zi este diferita, nu intervine plafonarea, plictiseala, apar situatii noi si provocari, iar prin comunicarea intre angajat - manager mereu se ajunge la solutia potrivita in orice situatie. De ce sa lucrezi la Reinvent Consulting? Pentru ca, daca iti faci treaba cu simt de raspundere si corectitudine, eforturile iti sunt rasplatite. Nu spun ca nu sunt si zile pline sau situatii presante, insa doar o persoana careia ii plac provocarile si nu se limiteaza in viata sa ramana in zona de confort, va face fata cu brio."

  • Georgiana Gaman, Director Financiar si Partener Asociat, iulie 2016

"Anul acesta implinesc 6 ani in echipa Reinvent, si 10 ani de cand colaborez cu directorii societatii Reinvent. Alaturi de ei m-am dezvoltat pe plan profesional, ei m-au ajutat sa acumulez toata experienta pe care o am in prezent. Pentru mine Reinvent nu mai reprezinta un job, este a doua familie a mea de suflet. Am cunoscut oameni minunati de-a lungul activitatii, care in prezent imi sunt si unii dintre cei mai buni prieteni. Ador faptul ca, in fiecare zi, in Reinvent, invat lucruri noi, care imi sunt atat de benefice in cariera. Dupa toti acesti ani, eforturile si implicarea nu au ramas nerasplatite. Am fost motivata ca profesional sa fiu cat mai competitiva si pregatita, iar acest fapt s-a materializat de curand cu numirea mea in calitate de Partener- Asociat in cadrul grupului Reinvent. Imi exprim toata increderea ca si alti angajati prezenti si viitori vor dobandi acest statut, pentru ca exista premizele reale de ascensiune profesionala pentru cei care vor sa arate ca pot. Insa este nevoie de timp, rabdare, implicare, sustinere a societatii atat in momentele frumoase, cat si in cele mai dificile. Un angajat are multiple beneficii, insa nu vine nimic fara munca si perseverenta.Sper sa avem o colaborare la fel de frumoasa si in continuare. :)"

  • Roxana Alexandru, Consilier Juridic, iunie 2016

"Reinvent Consulting mi-a oferit o sansa pe care nu mai speram sa o primesc. In genere, toti absolventii de facultate isi doresc sa profeseze in domeniul pe care l-au studiat si nici eu nu am facut vreo exceptie. Dupa multe interviuri neconcretizate, a aparut sansa de la Reinvent. Aceasta firma mi-a demonstrat seriozitate inca de la inceput, atunci cand mi-a prezentat oferta de angajare, care, printre altele, cuprindea un contract de munca pe o perioada nederminata.
Colegii din compartiment au avut deschiderea si rabdarea sa-mi impartaseasca informatiile pe care ei le-au acumulat pe parcursul evolutiei lor in cadrul firmei. De acest tratament, sunt sigura ca vor beneficia si noii colegi. Este un excelent mediu de pornire intr-o viitoare si promitatoare cariera.
Mi-am inceput activitatea la sediul central, unde mi s-a parut totul cam limitat: infiintari si gazduiri de sedii sociale, prelungiri/ schimbari de sediu etc. Adevarul este ca erau si operatiuni complexe, pe care inca nu aveam increderea necesara sa le preiau. In momentul in care s-a ivit un loc disponibil la sediul nostru secundar, de langa Registrul Comertului si la recomandarea colegilor care spuneau ca “acolo activitatea este mai complexa si ca trebuie sa inveti sa faci de toate, pentru ca nu poti refuza clientii”, am inaintat superiorilor solicitarea de a fi mutata acolo. In scurt timp, aceasta a fost aprobata si m-am bucurat de acumularea unor noi cunostinte si de un program de functionar public.
In momentul de fata, sunt cel mai vechi consultant juridic din compartiment si ma bucur de loialitatea si recunostinta pe care firma si le-a demonstrat sub diferite aspecte fata de mine. Iar eu, la randul meu, ii ofer loialitate si sper sa nu ma opresc pe pozitia ocupata in prezent si sa avansez in cariera mea, bineinteles, in cadrul acestei firme!"

  • Andreea Fodor, Consilier Juridic, ianuarie 2016

"Am lucrat in Reinvent doar o luna si jumatate, si desi lucram deja la un alt cabinet, in data de 14 ianuarie, cu o zi mai devreme fata de data scadenta, am fost chemata la biroul din Splai, pentru a mi se inmana salariul pe luna precedenta. Am putut sa ma prezint abia in data de 15, si mi-am ridicat atat salariul, cat si suma cuvenita pentru concediul aferent perioadei lucrate, de doar o luna si jumatate. Am completat o declaratie in care am specificat faptul ca mi-am primit toate drepturile salariale, inclusiv pentru concediul de odihna aferent, dar neefectuat, subliniind faptul ca drepturile mi le-am primit ca urmare a faptului ca mi-am indeplinit toate obligatiile stabilite in contractul individual de munca, obligatii stabilite de comun acord in urma evaluarii cu ocazia interviurilor la care am participat si analizarii aptitudinilor prezentate in CV-ul pe care l-am depus."

  • Simona Vasiliev, Director Compartiment Juridic, decembrie 2015

"Lucrez de doi ani in Reinvent (tot aici m-am si indragostit cu adevarat:)). Experienta de munca: cu adevarat tumultoasa. Cine incearca sa traga pisica de coada, mai devreme sau mai tarziu va fi eliminat. Cu destul de mult zgomot, daca isi mai si asuma merite de leu, si de fapt nici programul orar nu l-a respectat. In mod cert, pot sa spun ca cei care au trecut in CV faptul ca au petrecut ceva timp prin Reinvent, sunt recrutati de firme cu rezonanta. Reinvent-ul m-a invatat ca cel mai important lucru, in mentinerea unei relatii reciproc avantajoase, il reprezinta comunicarea. M-am angajat intr-o societate de consultanta, nu de clarvazatori, care sa ghiceasca atunci cand salariatul are vreo nemultumire. Si desi mi-am expus destul de des problemele, tot timpul s-a gasit o cale de rezolvare. Nu am suparat pe nimeni cand am spus lucrurilor pe fata; din contra, am fost si promovata."

  • Nicoleta Badea, Asistent Marketing, noiembrie 2015

"La un an, de cand fac parte din echipa Reinvent Consulting, pot spune ca am evoluat mult pe plan profesional si m-am bucurat de un cadru de munca placut alaturi de un colectiv tanar, motivat, dar si alaturi de persoane cu o lunga experienta in domeniu. In cadrul companiei exista posibilitatea reala de avansare, beneficii salariale in functie de experienta, iar prevederile din contractul de munca se respecta. De-a lungul timpului am intampinat situatii variate, dar de fiecare data am avut parte de sprijin din partea superiorilor. Ceea ce apreciez cel mai mult aici este faptul ca se pune accent pe dezvoltare si se cauta mereu solutii pentru multumirea clientului si eficientizarea activitatilor. In scurt timp, voi intra intr-o noua etapa a experientei profesionale si voi incepe activitatea in cadrul IBM, companie la care lucreaza si multe alte persoane ce au facut parte din REINVENT, fapt ce imi intareste convingerea ca pozitia REINVENT-ului intr-un CV chiar conteaza in procesul de recrutare al unor mari companii, precum IBM."

  • Alexandru Zamfir, Director Departament Logistic, octombrie 2015

"De ce lucrez la Reinvent? Pentru ca este un mediu de munca exceptional, si cand spun exceptional nu am in vedere doar ”lapte si miere”. Este un mediu cu numeroase experiente pozitive, dar si negative, din care in mod categoric ai ce sa inveti. Pentru ca indiferent de cat de dificile au fost situatiile de criza prin care am trecut in cei 4 ani de cand lucrez aici, in permanenta ne-am reinventat modul de actiune, si am reusit sa o scoatem la capat. Sunt numeroase avantaje pe care ti le ofera Reinventul, si pentru inceput mentionez doar unul: zile libere platite, suplimentar fata de zilele de concediu. In total sunt 9 zile libere suplimentare, platite intr-un an. Peste 40% oferit suplimentar dintr-un concediu. Cate companii ofera liber cu ocazia zilei de nastere, si sa te mai si plateasca pentru acea zi? Sunt bucuros că Reinventul o face; pentru toti angajatii, an de an, cel putin din 2007."