Extindere obiect secundar de activitate, extindere cod CAEN

 

mentiune Registrul Comertului extindere obiect de activitate Reinvent ConsultingAnumite schimbari in strategia de business pot genera nevoia de extindere a obiectului de activitate al societatii comerciale.

Clientii Reinvent care isi infiinteaza societati cu ajutorul consultantilor nostri au trecute la obiectul secundar de activitate, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, toate codurile CAEN, fara costuri suplimentare. Totusi, daca nu va gasiti in aceasta situatie si aveti nevoie de extinderea obiectului secundar de activitate, va stam la dispozitie cu serviciul nostru.

Procedura de extindere cod caen inseamna, practic, adaugarea de noi coduri CAEN la obiectul secundar de activitate, in vederea desfasurarii acelor activitati. Pentru societatile care au ramas cu codurile CAEN rev. 1, adica acelea de dinainte de 27.03.2008, este necesara si recodificarea codurilor CAEN (taxata separat).

La demararea procedurii, sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului, pe langa documentele solicitate, este nevoie de prezenta asociatului/asociatilor, a stampilei societatii si de copii ale tuturor actelor societatii comerciale.

Acte necesare extindere cod CAEN (extindere obiect de activitate)

Se impune prezenta asociatului/asociatilor, a stampilei societatii si copii ale tuturor actelor societatii.

Va vom intocmi un dosar care va cuprinde urmatoarele acte:

  • Certificatul de Inmatriculare - in original;
  • Hotararea Adunarii Generale;
  • Act Aditional/Decizie Asociat Unic;
  • Act Constitutiv Actualizat;
  • Delegatie.

Termenul pentru un astfel de demers este de 5-10 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) din momentul in care dosarul este complet, respectiv de 15-25 de zile pentru restul judetelor tarii (termenul fiind mai mare pentru ca procedura presupune si trimiteri postale, atat cu clientul, cat si cu institutiile statului).

Tarife

  • Extindere obiect secundar de activitate si autorizare  - pana la 2000 caractere: 420 Ron - Bucuresti si Ilfov / 520 Ron - alte judete
  • Extindere obiect de activitate si autorizare - PFA - 1 singur constatator: 210 Ron - Bucuresti si Ilfov / 310 Ron - alte judete

Preturile afisate includ taxele de publicare in M.Of., TVA si onorariu.

Tariful se refera la decizie asociat unic / hotarare AGA de pana in 2000 caractere. 

Pentru firmele cu mai multi asociati se adauga suma de 50 lei/ asociat in plus, reprezentand taxe de publicare in Monitorul Oficial per numar de caractere 

Pentru a afla tarifele altor operatiuni juridice, va rugam sa accesati Lista de preturi pentru mentiuni

 

Oferta sediu social, Reinvent Consulting
 

Ai nevoie de ajutor?

Consultantii nostri va stau la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:30 la numarul afisat!

(021) 318.69.60

 

 

Ne puteti gasi la sediul central din Splaiul Independentei nr 273, Sector 6, Bucuresti sau la unul din sediile secundare:

  • Sector 1: Intersectie strada Avionului cu strada Aripilor - telefon 0733.050.462 
  • Sector 2: Calea Mosilor intersectie cu Bulevardul Carol, langa ANAF Sector 3 situat pe Calea Mosilor nr.156 - telefon 0733.054.277
  • Sector 3: Langa Registrul Comertului (Piata Muncii, Bucuresti) - telefon 0733.054.733

 

 
 
 

 

 

 

reducere onorarii servicii juridice Reinvent Consulting

Incepe o afacere acum!

Alatura-te celor peste 21 000 de clienti Reinvent Consulting.

Infiinteaza online