Incepe o afacere

Puteti alege acum dintr-o gama variata de optiuni de start.

Servicii Reinvent Consulting - liderii pietei infiintare firma si gazduire sediu social.

Infiintari firme cu Reinvent Consulting in 3 pasi..si 3 zile!

 

Peste 17.000 de clienti! Cele mai bune preturi si servicii pentru tine! Vrei sa fii antreprenor? Tu ai ideea de afacere, noi avem cunostintele necesare pentru a pune visul in practica: infiintare firma proces complet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suntem primii care am scazut preturile pentru infiintare firma si operatiuni la Registrul Comertului.  De ce? Pentru ca atunci cand sustinem ca vrem sa cladim o comunitate de business, chiar credem si chiar actionam in acest sens. 

 

Infiintari firme GRATUIT! Modificari acte firma GRATUIT! Alege oferta care ti se potriveste!

 

 • Pachetul START-UP EXTINS: Infiintare Firma Gratuit, Sigla Gratuit (3 propuneri), Site web de prezentare a societatii la doar 300 RON, pentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni si a serviciului de gazduire sediu, pentru minim 1 an.

 

 • Pachetul BUSINESSPentru alegerea serviciilor de evidenta contabila, cu plata in avans pentru 6 luni, primiti una din operatiunile urmatoare GRATUIT: deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.

 

Tarifele pentru evidenta financiar-contabila pornesc de la 175 lei/ luna, depind de forma de organizarea a societatii, numarul de salariati, numarul de documente. Serviciile sunt desfasurate si super-vizate de catre experti contabili, acreditati CECCAR, CCFR si CAFR.
 

Plata in rate! Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.

 

Infiintare firma -  cele mai bune preturi, include consultanta, redactare acte, depunere si ridicare dosar Registrul Comertului

 • Infiintare SRL  asociat unic: 320 lei (pret final, toate taxele incluse) 
 • Infiintare PFA/ II/ IF: 190 lei  (pret final, toate taxele incluse)
 • Pentru infiintari firme in alte judete, fata de Bucuresti si Ilfov, se percepe o taxa de 100 lei (taxe curieri).

 

Pasi infiintari firme: alegere minim 3 variante de denumire, stabilire locatie sediu social/ sediu profesional, alegere obiect de activitate. De acolo ne ocupam noi.

 

Pentru mai multe detalii privind antreprenoriatul, iti oferim un ghid cu ceea ce trebuie sa stii despre operatiunea de infiintare firma si gestionarea unei afaceri in Romania. Click aici ghid pentru infiintarea unei firme.

 

 • Gazduire sediu social -  toate sectoarele Bucuresti si Ilfov, doar cladiri de birouri. Alege locatia dorita: sediu social in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si Ilfov.

 •  
 • Oferta sediu social firma:
 •  
 • Platesti 1 an, primesti 2 ani! - 111 euro (la care se adauga TVA)
 • Platesti 2 ani, primesti 4 ani! - 199 euro (la care se adauga TVA)

 

Chiar daca la prima vedere pare un amanunt insignifiant in procesul de infiintare firma, imobilul care va va deveni sediu social trebuie sa va reprezinte. Imaginea conteaza.

 

Acte Registrul Comertului 

 • Deschidere/ inchidere punct de lucru, autorizare activitate, recodificare obiect de activitate, actualizare date de identificare, prelungire sediu social, schimbare sediu profesional: 190 lei (pret final, toate taxele incluse);
 • Majorare/ reducere capital social, schimbare sediu social, schimbare denumire firma, suspendare si reluare activitate firma: 380 lei (pret final, toate taxele incluse);
 • Numire si revocare administrator: 435 lei (pret final, toate taxele incluse);
 • Cesiune firma - Cesiune indirecta: 1060 lei (pret final, toate taxele incluse)
 • Cesiunea directa cu includere asociat nou - ambele etape: 590 lei (pret final, toate taxele incluse);
 • Cesiune interna cu excludere 1 asociat (SRL 2 asociati): 400  lei (pret final, toate taxele incluse);
 • Cesiune interna cu excludere asociat care era administrator (SRL 2 asociati): 590 lei (pret final, toate taxele incluse).

 

Contabilitate firma - de la 175 lei/ luna; daca achizitionati un abonament de contabilitate pe 6 luni, ne ocupam de procesul de infiintari firme gratuit.

 

Alege si tu din start cele mai bune servicii de infiintare firma! Ne ocupam de procesul de infiintare firma atat in Bucuresti, Ilfov cat si in toate judetele tarii! 

 

"Time is money"! Nu pierde timpul cu dosare amanate si cozi la ghisee. Suna acum si alege ce e mai bun pentru afacerea ta! Infiintare firma rapid, pret corect, echipa de profesionisti:  (021) 318.69.60

 

Infiintare firma Reinvent Consulting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infiintare firma, operatiuni Registrul Comertului, radieri

Fie ca este vorba despre infiintari de societati, de inregistrari de mentiuni, de constituiri de PFA, II si IF, sau de suspendari de activitate ori de inchideri, suntem la dispozitia ta.


Comanda Detalii >

Proprietate industriala

Marca reprezinta un element distinctiv al afacerii dumneavoastra, care va confera prestigiu si va asigura dezvoltarea. Inregistrarea marcii sau a desenului industrial la OSIM va asigura protectie.


Detalii >

Evidenta contabila - Online

Conceptul nostru de servicii integrate aduce langa serviciile juridice si servicii din sfera financiar-contabila. Astfel, aveti la dispozitie personal specializat in evidenta contabila si consultanti fiscali cu experienta. 


Comanda Detalii >

Gazduire sedii - Online

Prin gazduirea sediului societatii, puteti pasi in afaceri fara a detine un imobil si fara a depinde de Asociatia de proprietari sau de acordul vecinilor. In plus, veti beneficia si de servicii de tip secretariat.


Comanda Detalii >

Solutii strategice

Am valorificat experienta deosebita intr-o suita de servicii Reinvent Consulting strategice: negocieri cu creditorii, recuperare de creante, reorganizari de societati, operatiuni in alte jurisdictii, contracte de management.


Detalii >

 

Avocati, auditori, experti contabili, consilieri juridici si fiscali, va ofera informatia si sprijinul esentiale atunci cand sunteti pe cale sa adoptati decizii economice importante.


Detalii >

 

În atenție