Radu a deschis un al doilea restaurant. El a inregistrat noul punct de lucru cu noi.

Servicii Reinvent

Inregistrari ONRC

Fie ca este vorba despre infiintari de societati, de inregistrari de mentiuni, de constituiri de PFA, II si IF, sau de suspendari de activitate ori de inchideri, suntem la dispozitia ta.

Proprietate industriala

Marca reprezinta un element distinctiv al afacerii dumneavoastra, care va confera prestigiu si va asigura dezvoltarea. Inregistrarea marcii sau a desenului industrial la OSIM va asigura protectie.

Evidenta contabila

Conceptul nostru de servicii integrate aduce langa serviciile juridice si servicii din sfera financiar-contabila. Astfel, aveti la dispozitie personal specializat in evidenta contabila si consultanti fiscali cu experienta.

Gazduire sedii

Prin gazduirea sediului societatii, puteti pasi in afaceri fara a detine un imobil si fara a depinde de Asociatia de proprietari sau de acordul vecinilor. In plus, veti beneficia si de servicii de tip secretariat.

Solutii strategice

Am valorificat experienta deosebita intr-o suita de servicii strategice:
negocieri cu creditorii, recuperare de creante, reorganizari de societati, operatiuni in alte jurisdictii, contracte de management.

Consultanta

Avocati, auditori, experti contabili, consilieri juridici si fiscali, va ofera informatia si sprijinul esentiale atunci cand sunteti pe cale sa adoptati decizii economice importante.

Avantaj ClientOnline

Sute de clienti ajung pe platforma de comenzi online si demareaza infiintari sau inregistrari de mentiuni chiar din fata computerului.
Avantaje:

  • Confort si rapiditate
  • Variate metode de plata
  • Bonusuri exclusive

Incepe o afacere

Puteti alege acum dintr-o gama variata de optiuni de start.

Go

Aboneaza-te la Newsletter